Gardena

Gardena is als merk van tuingereedschap en watersystemen zeer bekend. Gardena levert sinds enige tijd ook robotmaaiers die, hoe kan het ook anders, uit de Husqvarna fabriek komen. Gardena is, zoals u wellicht weet een dochteronderneming van Husqvarna.

De eerste Gardena robots waren de 'oudere' Husqmodellen maar met de nieuwe Life robotmaaier staat Gardena echt weer op de kaart. 

Gardena Smart-systeem

De 'smart' robotmaaiers uit de Gardena-serie kunnen naadloos worden gekoppeld aan het nieuwe Gardena Smart-systeem.
Wij hebben goede ervaring met dit Smart-systeem van Gardena. Uw tuinberegenig , robotmaaier en tuinverlichtig allemaal onder beheer via de Smart-App. 

U heeft controle en toezicht op uw tuinautomatisering vanaf uw smartphone of via internet, waar ter wereld u zich ook bevindt.   

Sileno City

De Sileno City is de perfecte robotmaaier voor kleine en eenvoudige gazons.  Het sensorcut systeem zorgt er voor dat de robot via een willekeurig patroon maait. 

Sileno Life

De Sileno Life is een complete robotmaaier met 4 wielen. Waterdicht en zeer stil. Het sensorcut systeem zorgt er voor dat de robot via een willekeurig patroon maait zodat er geen spoorvorming ontstaat.

Gardena Sileno+ 1600

1600 m2 De gardena Sileno behoort tot de stilste maaiers voor grote gazons tot 1600 m2.