Gardena

Gardena is als merk van tuingereedschap en watersysteem een vooraanstaand merk in de Nederlandse tuinwereld. Als enige jaren levert Gardena een succesvolle robotmaaier voor met name de kleinere gazons.

Met de nieuwe Sileno-serie maakt Gardena een flinke stap in de richting van de concurrentie en zal haar stempel zetten op de robotmaaiermarkt.

Als dochter van het grote Husqvarna, de uitvinder van 'de robotmaaien', heeft Gardena nu een mooi assortiment robotmaaiers in het programma.

Gardena Smart-systeem

De robotmaaiers uit de Sileno-serie kunnen naadloos worden gekoppeld aan het nieuwe Gardena Smart-systeem.
Wij hebben inmiddels ervaring met het Smart-systeem van Gardena, voor de veeleisende gebruiker die 'gek' is op gadgets is de Sileno-smart een perfecte aanvulling van uw tuin 3.0

U heeft controle en toezicht op uw tuinautomatisering vanaf uw smartphone of via internet, waar ter wereld u zich ook bevindt.

Wij zullen de Smart-serie vanaf komend voorjaar (febr. 2017)  dan ook als volwaardig alternatief voor de Husqvarna-automower aanbieden.
U weet immers dat een Gardena robotmaaier uit dezelfde fabriek komt als een Husqvarna en dus dezelfde top-kwaliteit geeft.  

Gardena Robotmaaier R40Li

400 m2 Deze compacte GARDENA robotmaaier (R40Li) maait zelfstandig uw gazon. U kunt maximaal genieten van uw vrije tijd.
Bestel

Gardena Robotmaaier R70Li

700 m2 Deze compacte GARDENA robotmaaier (R70Li) maait zelfstandig uw gazon.
Bestel

Gardena Sileno

1000 m2 De gardena Sileno behoort tot de stilste maaiers
Bestel

Gardena Sileno+ 1300

1300 m2 De gardena Sileno behoort tot de stilste maaiers
Bestel

Gardena Sileno+ 1600

1600 m2 De gardena Sileno behoort tot de stilste maaiers
Bestel